Toimitusehdot

Myyjä


Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Dentaires/IsoDent Oy (0651848-4)
Santamäentie 19
96100 Rovaniemi

dentaires@isodent.fi

0407578514


Maksaminen


Verkkokaupassa maksuvaihtoehtona on lasku. Lasku lähetetään tilaustiedoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen asiakkaan tehtyä tilauksen. Jos asiakas ei ole ilmoittanut sähköpostiosoitettaan tai jos osoitteeseen ei syystä tai toisesta voi lähettää laskua, lasku pakataan lähetykseen mukaan paperisena versiona. Laskun eräpäivä on 14 päivää tilauksen käsittelyn jälkeen. Joissakin tuotteissa maksuaika on pidempi; katso tarkemmat tiedot tuotekuvauksista.


Toimitus ja toimituskulut


Verkkokaupan toimitustavat ovat kirje/pikkupaketti sekä Matkahuollon Lähellä- ja jakopaketti.

Kirje/pikkupaketti on valittavissa vain, jos lähetys sisältää ainoastaan hampaita. Tällöin hampaiden enimmäistilausmäärä on 30 sarjaa. Mikäli lähetyksessä on myös muita tuotteita tai enemmän kuin 30 sarjaa, toimitustavaksi voi valita ainoastaan Matkahuollon paketin. Kirjeen/pikkupaketin kiinteä hinta on 4,40 €, ja se toimitetaan muun postin mukana suoraan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Huomioithan, että kirjeen/pikkupaketin toimitusaika voi olla pidempi vastaanottajan sijainnista riippuen.

Matkahuollon paketti on valittavissa kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika on 1-3 päivää. Lähellä-paketti toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Noutopiste valikoituu automaattisesti asiakkaan osoitteen mukaan - asiakas voi halutessaan esittää toiveen noutopisteestä tilauksen lisätiedot-kohdassa, jonka pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään. Toimituksen hinta on 9,20 €. Matkahuollon jakopaketti jaetaan suoraan vastaanottajan ovelle. Jakopaketin hinta on 15,90 €.

Näet verkkokaupan kassalla ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista. Valitun toimitustavan toimituskulut lisätään aina ostoskorin summaan. Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.


Toimitusaika


Arkisin ennen kello 12 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Toimitusaika on pääosin 1-4 arkipäivää. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. 


Peruuttaminen


Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne on asiakkaalle myyty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu.


Asiakaspalvelu


Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Sähköposti: dentaires@isodent.fi

Puhelin: 0407578514 tai 0407388916